Home Geschiedenis De ligging Bezienswaardigheden Over ons Route Verhuur Contact
Dank aan al onze gasten van 2012!
Dank aan al onze gasten van 2012!

In 2012 is onze gite na de advertentie die wij half juli op gites.nl hebben geplaatst vaak bezocht. We hebben de indruk, als we de lieve woorden en commentaren in het gastenboek van de site en van de gite mogen geloven, dat al onze gasten het reuze naar hun zin hebben gehad. Niemand was teleurgesteld –nee - eerder blij verrast toen ze de gite in werkelijkheid zagen en de sfeer beleefden. Niet voor niets waren er gasten die voor een tweede keer onze gite bezochten. Eerlijk gezegd zijn we blij dat op de site niets mooier is voorgesteld dan dat het in werkelijkheid is.

Dank aan al onze gasten van 2012 !

In september en oktober is het hout geleverd voor de kachels, niet alleen voor de warmte maar ook om op te koken. Op dit moment branden de kachels volop want ook hier - net als in Nederland - heeft het gesneeuwd en is de temperatuur onder nul. Zoals je op de foto kunt zien levert dat heel mooie plaatjes op.

Inmiddels zijn onze katten Sjors en Sjimmie aardig gegroeid, ze vangen de nodige muisjes en helaas af en toe ook een vogeltje.

Het kippenvolk is uitgebreid met een aantal jonge kippen en een prachtige haan, die we Willem hebben genoemd. Hij is een goede vervanger van Kuuk, de haan die vorige zomer door een vos is meegenomen. Na een rustperiode is ook de eierproduktie weer op gang gekomen, natuurlijk krijgt u ze bij het ontbijt.

Het fruit van afgelopen zomer is weer verwerkt tot heerlijke jam die bij het ontbijt wordt geserveerd en die natuurlijk ook weer te koop is.

De akker rond de gite is in september ingezaaid met koolzaad en zal in het voorjaar prachtig geel zijn. Een mooier uitzicht is haast niet mogelijk.

De eerste reserveringen voor de gite liggen al vast, we kijken uit naar het komend seizoen en hopen met veel gasten ons mooie en bijzondere plekje te mogen delen.

2013-01/de_gite_winter.jpg

2013-01/kippen_in_la_frette.jpg

2013-01/hout_voor_de_winter_la_frette.jpg